Linkestida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 

ЛИНКЕСТИДА

 
Бутици Линк и Линкести Битола.
Во ритамот на животот


Од 2004 година па до денес, долги години создаваме традиција на вистински вредности.
Нудиме квалитет, елеганција, препознатливост и стил по најнови модни трендови. Овозможуваме секојдневието да ви биде поубаво и сигурно, a Вашите свечени моменти среќни и радосни.
Предизвик за нас и за нашиот тим е Вашето задоволство од нашата услуга.
За современиот маж што знае што сака...

Во нашата понуда:
  • Сите видови на костуми
  • Голема разноврсност на кошули
  • Голем избор на маици, блузи, дуксери
  • Секакви видови на сакоа и палта
  • Различни видови јакни, вентијаги
  • Голем избор на пантолони и фармерки
  • Кравати, лептири, паричници, чантиња
  • Kопчиња за манжетни, шалови . . .

За сите генерации, за сечиј вкус, за секого!
Секогаш за вас.

 
 
 
 
 
 
 
 

Во ритамот на животот- секогаш и секаде

 

Бутици Линкести и Линк Битола